Aanmelden

Ben je ouder dan 18 jaar en stemacteur van een tekenfilm(serie) uit de bioscoop, op televisie of een streamingplatform, dan kun je je hieronder aanmelden. Heb je al eerder meegedaan, gebruik dan hetzelfde e-mailadres als de vorige keer, zodat het systeem je gegevens op kan vragen.

Aanmeldformulier stemacteurs

Vul eerst je e-mailadres in
Vul de rest van je gegevens in

We hebben onderstaand zoveel mogelijk je gegevens aangevuld vanuit onze database. Om privacy-redenen tonen we niet je volledige telefoonnummer(s). Als je telefoonnummer niet is gewijzigd hoef je deze niet verder aan te vullen.

Rollen uit tekenfilm/animatie hebben de voorkeur. Als je al in het systeem stond, dan vind je hieronder de drie meest recente rollen die bij ons bekend zijn. Je kunt de vakken ook leeghalen en zelf een nieuwe rol invoeren. Kies maximaal drie rollen.
Geen actieve editie data gevonden
Tijdens het belweekend worden er filmopnames gemaakt.

 

Wat houdt onze actie ook alweer in?

Stemacteurs bellen kinderen die het moeilijk hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. (Door bijvoorbeeld ziekte, gedragsproblemen, emotionele problemen of een lastige thuissituatie.) Ze bellen natuurlijk niet als zichzelf, maar als de karakters die ze inspreken in tekenfilms of tv-series.
De reacties zijn prachtig; de kinderen leven helemaal op en zijn even los van hun nare situatie. Voor die kinderen zijn deze tekenfilmfiguren echt en als ze bijvoorbeeld met een ernstige ziekte thuis of in het ziekenhuis liggen is het vaak ook nog het enige dat ze kunnen: tekenfilms kijken.

Even praktisch

Op 23 en 24 maart 2024 vindt het weekend weer plaats bij WPP. Wij ontvangen van de ouders/verzorgers, naast toestemming, informatie over de kinderen, zoals hun telefoonnummer, naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden. Uiteraard is er met deze belactie geen geld gemoeid, iedereen werkt belangeloos mee om deze kinderen een fantastische beleving te bezorgen. Deze actie is ook niet als publiciteitsstunt voor onze beroepsgroep bedoeld; het gaat om de kinderen.