Aanmelden

Hieronder kun je je aanmelden. Heb je al eerder meegedaan, gebruik dan hetzelfde e-mailadres als de vorige keer, zodat het systeem je gegevens op kan vragen.

Vul eerst je e-mailadres in
Vul de rest van je gegevens in

We hebben onderstaand zoveel mogelijk je gegevens aangevuld vanuit onze database. Om privacy-redenen tonen we niet je volledige telefoonnummer(s). Als je telefoonnummer niet is gewijzigd hoef je deze niet verder aan te vullen.

Als je al in het systeem stond, dan vind je hieronder de drie meest recente rollen die bij ons bekend zijn. Je kunt de vakken ook leeghalen en zelf een nieuwe rol invoeren. Kies maximaal drie rollen.
Geen actieve editie data gevonden

 

Wat houdt onze actie ook alweer in?

Stemacteurs bellen met kinderen die in het ziekenhuis liggen of chronisch ziek zijn. Ze bellen natuurlijk niet als zichzelf, maar als de karakters die ze inspreken in tekenfilms of tv-series.
De reacties afgelopen jaren waren prachtig; de kinderen leefden helemaal op en waren even los van hun nare situatie. Voor die kinderen zijn deze tekenfilmfiguren echt en als ze met een ernstige ziekte thuis of in het ziekenhuis liggen is het vaak ook nog het enige dat ze kunnen: tekenfilms kijken.

Hoe zit het met Corona maatregelen?

Wij houden ons uiteraard aan de geldende maatregelen die het RIVM voorschrijft. In overleg met de locatie, kijken wij begin januari hoe het ervoor staat. Dit zullen we duidelijk naar jullie communiceren. Je als acteur terugtrekken omdat je je niet fijn voelt om met een groep mensen bij elkaar te komen, kan natuurlijk. Bellen vanuit huis is op dit moment geen optie. Dan kunnen we de privacy van kinderen en acteurs niet garanderen.

Even praktisch

Op 12 en 13 februari 2022 vindt het weekend weer plaats. Wij ontvangen van de ouders/verzorgers, naast toestemming, informatie over de kinderen, zoals hun telefoonnummer, naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden. Uiteraard is er met deze belactie geen geld gemoeid, iedereen werkt belangeloos mee om deze kinderen een fantastische beleving te bezorgen. Deze actie is ook niet als publiciteitsstunt voor onze beroepsgroep bedoeld; het gaat om de kinderen. We gaan beide dagen bellen tussen 10.00u en 13.00u en tussen 14.00u en 16.00u. Om 13 uur is iedereen welkom om mee te lunchen.